Картопля з салом у фользі

Картопля з салом у фользі запечена в духовці –  дуже смачна і проста в приготуванні страва. Радимо подавати таку картоплю зі свіжими овочами та зеленню. 

Картопля з салом у фользі

Склад:

  • Картопля – 8-10 шт.,
  • сало – 60 г,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Картоплю вимийте і висушіть. Наріжте сало скибочками завтовшки 3-4 мм.

Для кожної картоплі підготуйте шматок фольги.

Розріжте картопля навпіл, посоліть і поперчіть, покладіть шматочок сала між половинками і щільно загорніть у фольгу.

Викладіть картоплю на деко і запікайте при температурі 200 ℃ протягом 45-50 хв.

 «УЮТ» №33-13.08.2020

Читайте також: Запечена картопля

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *