Картопля з салом у фользі
Картопля з салом у фользі запечена в духовці – дуже смачна і проста в приготуванні страва. Радимо подавати таку картоплю зі свіжими овочами та зеленню.

Склад:
- Картопля – 8-10 шт.,
- сало – 60 г,
- сіль,
- перець.
Приготування
Картоплю вимийте і висушіть. Наріжте сало скибочками завтовшки 3-4 мм.
Для кожної картоплі підготуйте шматок фольги.
Розріжте картопля навпіл, посоліть і поперчіть, покладіть шматочок сала між половинками і щільно загорніть у фольгу.
Викладіть картоплю на деко і запікайте при температурі 200 ℃ протягом 45-50 хв.
«УЮТ» №33-13.08.2020
Читайте також: Запечена картопля