Картопляний торт із начинкою

Картопляний торт із начинкою чимось схожий на деруни, але він виходить набагато смачнішим.

Картопляний торт із начинкою

Склад:

  • Цибулина,
  • яйця – 3 шт.,
  • картопля – 4 шт.,
  • помідори – 5-6 шт.,
  • моцарелла – 150 г (можна використовувати й інший сир),
  • борошно – 4 ст. л.,
  • оливкова олія,
  • сіль,
  • перець,
  • кріп.

Приготування

Натріть цибулю на великій тертці, додайте яйця і перемішайте. Сиру картоплю натріть на великій тертці, додайте до цибульно-яєчної суміші і добре перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть. Всипте в картопляну суміш борошно і знову перемішайте.

Помідори розріжте навпіл і натріть м’якоть на дрібній тертці. Подрібніть кріп, сир натріть на тертці. Змішайте інгредієнти.

Розігрійте на сковороді олію і насмажте картопляні млинці з двох сторін. Викладайте млинці один на одного, змащуючи кожен, крім останнього, начинкою. Останній млинець посипте тертим сиром.

Випікайте 15 хв. при 200 °С.

Подавати закуску з картоплі можна як із соусом, так і без нього. Добре поєднуються з картоплею сметанний та сирний соуси. Рецепт торта настільки простий, що його можна приготувати навіть у будній день після роботи.

«Уют» №19-11.05.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *