Картопля фрі без олії

картошка фрі без олії

  • Картопля – 5-7 шт.,
  • яєчні білки – 2 шт.,
  • сіль,
  • солодка мелена паприка,
  • чорний перець.

Картоплю очистити, нарізати брусочками товщиною 1 см. Білки збити до піни, додати сіль, паприку, чорний перець, перемішати. Картоплю перекласти у миску, залити білками і добре перемішати. Духовку розігріти до 200-220 °С. Деко застелити пекарським папером, рівномірно викласти картоплю і запікати протягом 7-10 хв., потім прибрати папір і продовжувати запікати картоплю на деку до золотистого кольору.

О. П. Прус, Черкаська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *