Картопля по-перуанськи
Пропонуємо вашій увазі зовсім нескладний рецепт. Картопля по перуанськи – це смачно! Особливу красу цій страві надає соус. Приготуйте, спробуйте і ви оціните цю страву.
Склад:
- Плавлений сир «Вершковий» – 1 пачка,
- картопля – 500 г,
- вершки – 3 ст. л.,
- молоко – 100 мл,
- лимонний сік – 1 ст. л.,
- борошно – 1 ч. л.,
- сіль,
- перець,
- зелень – за смаком.
Приготування:
Зваріть картоплю у мундирах. Розріжте впоперек.
Потім зробіть соус: натріть плавлений сир на тертці, влийте молоко й вершки, перемішайте. Цю суміш трохи підігрійте, додайте борошно, лимонний сік, сіль і перець, розмішайте, доведіть до кипіння.
Полийте картоплю соусом. Можна прикрасити зеленню.
«Погляд часу» №11-12.03.2020