Картопля по-перуанськи

Картопля по-перуанськи

Пропонуємо вашій увазі зовсім нескладний рецепт. Картопля по перуанськи – це смачно! Особливу красу цій страві надає соус. Приготуйте, спробуйте і ви оціните цю страву.

Склад:

  • Плавлений сир «Вершковий» – 1 пачка,
  • картопля – 500 г,
  • вершки – 3 ст. л.,
  • молоко – 100 мл,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • борошно – 1 ч. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень – за смаком.

Приготування:

Зваріть картоплю у мундирах. Розріжте впоперек.

Потім зробіть соус: натріть плавлений сир на тертці, влийте молоко й вершки, перемішайте. Цю суміш трохи підігрійте, додайте борошно, лимонний сік, сіль і перець, розмішайте, доведіть до кипіння.

Полийте картоплю соусом. Можна прикрасити зеленню.

«Погляд часу» №11-12.03.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *