Картопля «Сен-Флорента»

Картопля Сен-Флорента
Картопля «Сен-Флорента»

Це картопляне пюре точно вразить ваших гостей. Хрустка паніровка зверху, м’якесенька картопелька з шинкою всередині. Це суперсмачно і незвично!

  • Вермішель тонка – 70-100 г,
  • борошно – 150 г,
  • шинка – 100 г,
  • картопля – 1,5 кг,
  • панірувальні сухарі – 100 г,
  • чорний мелений перець,
  • сіль,
  • вершкове масло – 50 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • мускатний горіх – 2 щіпки.

Приготуйте пюре.

Мілкими кубиками наріжте шинку, додайте до остиглої картоплі, потім додайте вершкове масло, відокремлені від білків жовтки, перець і мускатний горіх, перемішайте.

Яєчні білки збийте в піну, половину вмішайте лопаткою в картопляну массу. Вермішель подрібніть. Для цього засипте її в пакет, пройдіться зверху кілька разів качалкою. Додайте панірувальні сухарі, перемішайте. З картопляної маси скачайте невеликі ковбаски. Кожну вмочіть у збитий білок, потім у суміш вермішелі й сухарів.

Смажте картоплю у фритюрі до зарум’янювання. Готові вироби викладіть на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія. Потім викладіть на блюдо на підкладку з листя салату. Окремо подайте сметанно-гірчичний соус: 2 ст. л. гірчиці змішайте з 100 г сметани і дрібкою солі.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *