Картопля з маслом

Картопля з маслом

Картопля виходить настільки легкою і смачною, що її хочеться їсти постійно. Що ж, перевірте, чи це так.

Картопля – 700 г,
вершкове масло – 4 ст. л.,
кмин – 1 ч. л.,
сіль, чорний мелений перець,
курячий бульйон – 250 мл,
лимонний сік – 1 ст. л.,
часник – 2 зубки.

Розігрійте духовку до 250 °С. Змішайте розтоплене вершкове масло, сіль, перець, а також чебрець. Наріжте картоплю кружечками товщиною в 2,5 см. З’єднайте з масою з масла і чебрецю. Перекладіть у глибоку сковороду в один шар. Поставте випікатися до зарум’янювання.

Дістаньте сковороду з духовки. Переверніть картоплю. Улийте бульйон і лимонний сік. Додайте подрібнений часник. Поставте в духовку ще на хвилин 15, поки картопля не стане м’якою.

Обов’язково полийте картоплю улюбленим соусом і прикрасьте гілочкою петрушки. Найсмачнішу страву зі звичайного продукту вам ще не доводилося куштувати!

FacebookTwitterPinterest