Картопля з сиром та молоком

Картопля з сиром та молоком
Картопля з сиром та молоком
  • Картопля – 1 кг,
  • сир твердий – 150 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • часник – 1 головка,
  • гаряче молоко – 200 мл,
  • гарячий бульйон – 200 мл (овочевий, м’ясний, грибний – на вибір),
  • масло – 100 г,
  • кріп – 1 пучок,
  • сіль, перець.

Картоплю почистити та нашаткувати тонкими кружечками.

Цибулю нарізати кільцями. Часник та кріп подрібнити.

Деко змастити маслом і шарами викласти: картопля, цибуля, часник, кріп, посолити, поперчити і так далі.

Змішати бульйон із молоком і залити майже ущент. Верх залити топленим маслом. Запікати до готовності. За 10 хв. до завершення випікання посипати тертим сиром.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *