Картопля з сиром та молоком

- Картопля – 1 кг,
- сир твердий – 150 г,
- цибуля – 2 шт.,
- часник – 1 головка,
- гаряче молоко – 200 мл,
- гарячий бульйон – 200 мл (овочевий, м’ясний, грибний – на вибір),
- масло – 100 г,
- кріп – 1 пучок,
- сіль, перець.
Картоплю почистити та нашаткувати тонкими кружечками.
Цибулю нарізати кільцями. Часник та кріп подрібнити.
Деко змастити маслом і шарами викласти: картопля, цибуля, часник, кріп, посолити, поперчити і так далі.
Змішати бульйон із молоком і залити майже ущент. Верх залити топленим маслом. Запікати до готовності. За 10 хв. до завершення випікання посипати тертим сиром.