Картопляна бабка

Картопляна бабка

  • Картопля – 5-6 шт.,
  • борошно – 1 ст. л.,
  • сало – 50 г,
  • цибуля – 1 шт.,
  • сметана – 150 г,
  • яйце – 1 шт.,
  • зелень петрушки і кропу,
  • сіль.

Картоплю зварити у підсоленій воді. Відвар злити, картоплю розім’яти. Додати борошно, сире яйце і перемішати. Масу викласти рівним шаром у жароміцну форму і залити сметаною. Сало порізати дрібними кубиками, витопити на сковороді жир, обсмажити на ньому подрібнену цибулю і перекласти на сметану. Бабку запікати 10-15 хв. у духовці, розігрітій до 180 °С. Подавати, рясно посипавши подрібненою зеленню.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *