Картопляні палички з сиром

Картопляні палички з сиром

Неодмінно приготуйте цю дуже смачну страву. Хрусткі зовні і ніжні, з тягучим сиром всередині, ці палички стануть відмінним гарніром або закускою.

Склад:

  • Картопля – 5-6 шт.,
  • бекон – 120 г,
  • твердий сир – 200 г,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень – за смаком,
  • олія,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • сметана – 250 г,
  • часник – 2-3 зубчики.

Приготування:

Зробити пюре з картоплі. Бекон нарізати дрібними шматочками. Зелень також дрібно нарізати. У картопляне пюре додати бекон, петрушку, сметану (1 ст. л.), сіль і перець.

Твердий сир нарізати смужками довжиною від 5 до 6 см. Із картопляної маси зробити ковбаски, сховавши у кожну по смужці сиру. Готові ковбаски спочатку обваляти у борошні, потім у збитому яйці, а потім – у панірувальних сухарях. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Картопляні палички готові.

Подавати їх можна з соусом: змішати сметану з часником, додавши сіль і перець за смаком.

«Погляд часу» №48-2019

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *