Картопляні вафлі

Картопляні вафлі

Мати в розпорядженні вафельницу і не знати, як робити вафлі, – кулінарний злочин! Зараз домашні вафлі традиційно роблять солодкими і подають, наприклад, з вареним згущеним молоком. Але обмежуватися тільки десертним варіантом не варто. У вас вийдуть смачні вафлі з картоплі, цибулі та навіть сиру!

Картопля – 200 г,
сметана – 75 г,
яйце,
соняшникова олія – 2 ст. л.,
борошно – 25 г,
сіль, чорний мелений перець.

Картоплю натріть на дрібній тертці. Відіжміть сік і змішайте його з яйцем, сметаною, сіллю і перцем. Додайте олію, перемішайте. Поступово всипайте борошно, помішуючи. У результаті вийде картопляне тісто.

Викладайте суміш у вафельницу ложкою і смажте до готовності.

FacebookTwitterPinterest