Картопляні ватрушки

Картопляні ватрушки
Картопляні ватрушки

Картопляні ватрушки з фаршем і тертим сиром стануть оригінальним, ситним і смачним варіантом сніданку, ще й на роботу з собою можна захопити.

  • 1 кг картоплі,
  • 3 яйця,
  • 4 ст. л. борошна,
  • 150 г твердого сиру,
  • 0,5 кг курячого фаршу,
  • 2 цибулини,
  • 2 ст. л. майонезу,
  • 2 зубки часнику,
  • зелень,
  • сіль,
  • чорний мелений перець – за смаком.

Приготуйте картопляне пюре. Остудіть. Змішайте з 2 яйцями, борошном і рубаною зеленню. Додайте сіль і перець. Подрібніть цибулю й обсмажте до золотистого кольору. Додайте на сковороду фарш, посоліть і поперчіть. Обсмажуйте до готовності фаршу. Додайте в масу майонез. Застеліть деко пергаментом. Сформуйте коржик з картопляного тіста. Змастіть його збитим яйцем, зробивши невелике заглиблення, помістіть в нього фарш. Зверху все посипте тертим сиром. Запікайте 15-20 хв. при температурі 180 °С.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *