Картопляні ватрушки
Картопляні ватрушки з фаршем і тертим сиром стануть оригінальним, ситним і смачним варіантом сніданку, ще й на роботу з собою можна захопити.
- 1 кг картоплі,
- 3 яйця,
- 4 ст. л. борошна,
- 150 г твердого сиру,
- 0,5 кг курячого фаршу,
- 2 цибулини,
- 2 ст. л. майонезу,
- 2 зубки часнику,
- зелень,
- сіль,
- чорний мелений перець – за смаком.
Приготуйте картопляне пюре. Остудіть. Змішайте з 2 яйцями, борошном і рубаною зеленню. Додайте сіль і перець. Подрібніть цибулю й обсмажте до золотистого кольору. Додайте на сковороду фарш, посоліть і поперчіть. Обсмажуйте до готовності фаршу. Додайте в масу майонез. Застеліть деко пергаментом. Сформуйте коржик з картопляного тіста. Змастіть його збитим яйцем, зробивши невелике заглиблення, помістіть в нього фарш. Зверху все посипте тертим сиром. Запікайте 15-20 хв. при температурі 180 °С.