Кава тільки з цукром

Кава з цукром
Кава тільки з цукром

Більшість лікарів настійно рекомендують вживати каву виключно з цукром. Підтверджено, що кава з додаванням цукру сприяє значному збільшенню працездатності, оскільки тим самим поліпшується не тільки пам’ять людини, а й увага.

Раніше серед учених була поширена думка про те, що органічні продукти є певного роду стимуляторами для людського мозку і його здатності мислити. Подібний процес нагадує заміну оперативної пам’яті в комп’ютері – відразу після того як людина вип’є кави з цукром, вона отримує додаткові резерви для запам’ятовування більшої кількості інформації.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *