Кекс «легкий»

Кекс легкий
Кекс «легкий»

Розтерти 100 г вершкового масла (або вершкового маргарину) з шістьма столовими ложками просіяного пшеничного борошна (ложки набираємо з гіркою). Вбити два яйця і 100 г сметани (можна кисляку). Усе гарненько збити, щоб не було грудок.

Додати 100 г промитих родзинок або стільки ж подрібнених горіхів, пакетик ванільного цукру, половину чайної ложки соди і продовжуємо збивати далі. Тісто має вийти, як сметана середньої густоти.

Вилити готове тісто на змащене жиром деко і випікати у духовці при 180 С до готовності – хвилин 30-35.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *