Холодна заправка з перцю

Чудовий маринад для запікання м’яса. Пасує до макаронів. Дуже смачним виходить запечене у цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил – просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але, увага – не пересоліть, приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку – справжній запах літа у ваших стравах.

Холодна заправка з перцю

Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці.

Інгредієнти:

  • 2 кг очищеного болгарського перцю;
  • 0.3 кг солі (не йодованої).

Приготування

Перець перекрутити через м’ясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.

Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник.

«Уют» №34-19.08.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *