Холодна заправка з перцю
Чудовий маринад для запікання м’яса. Пасує до макаронів. Дуже смачним виходить запечене у цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил – просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але, увага – не пересоліть, приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку – справжній запах літа у ваших стравах.

Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці.
Інгредієнти:
- 2 кг очищеного болгарського перцю;
- 0.3 кг солі (не йодованої).
Приготування
Перець перекрутити через м’ясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.
Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник.
«Уют» №34-19.08.2021