Хрусткі палички з яблучною начинкою

Хрусткі палички з яблучною начинкою

Це дуже смачна випічка з листового тіста і яблук. На все про все вам знадобиться мінімум часу й інгредієнтів. Ну що, похрустимо?

Склад:

  • Листкове тісто – 500 г,
  • яблука – 400 г,
  • цукор – 100 г,
  • яйце,
  • кориця – 1 ч. л.,
  • мускатний горіх – 0,25 ч. л.

Приготування:

Збийте яблука з 40 г цукру в блендері. Посипте стіл борошном і викладіть на нього лист листкового тіста. Змастіть яблучним пюре. Зверху накрийте другим листом тіста.

Розріжте пласт на тонкі смужки.

Палички - порізка на смужки

Викладіть за допомогою лопатки майбутню випічку частинами на деко, застелене пергаментом. Змастіть верх збитим яйцем.

Змішайте 60 г цукру з корицею і мускатним горіхом. Посипте цією сумішшю палички.

Хрусткі палички з начинкою - рецепт

Поставте на 15-20 хв. у духовку, розігріту до температури 180 ºС.

У результаті у вас вийдуть дуже смачні хрусткі палички. Всередину можна класти будь-яку начинку. Подавайте зі сметаною, медом, карамельним соусом або іншими добавками за бажанням.

 «УЮТ» №17-23.04.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *