Хрусткі палички з яблучною начинкою
Це дуже смачна випічка з листового тіста і яблук. На все про все вам знадобиться мінімум часу й інгредієнтів. Ну що, похрустимо?
Склад:
- Листкове тісто – 500 г,
- яблука – 400 г,
- цукор – 100 г,
- яйце,
- кориця – 1 ч. л.,
- мускатний горіх – 0,25 ч. л.
Приготування:
Збийте яблука з 40 г цукру в блендері. Посипте стіл борошном і викладіть на нього лист листкового тіста. Змастіть яблучним пюре. Зверху накрийте другим листом тіста.
Розріжте пласт на тонкі смужки.
Викладіть за допомогою лопатки майбутню випічку частинами на деко, застелене пергаментом. Змастіть верх збитим яйцем.
Змішайте 60 г цукру з корицею і мускатним горіхом. Посипте цією сумішшю палички.
Поставте на 15-20 хв. у духовку, розігріту до температури 180 ºС.
У результаті у вас вийдуть дуже смачні хрусткі палички. Всередину можна класти будь-яку начинку. Подавайте зі сметаною, медом, карамельним соусом або іншими добавками за бажанням.
«УЮТ» №17-23.04.2020