Класичний рецепт грибів на зиму

Класичний рецепт грибів на зиму
Класичний рецепт грибів на зиму

Рецепт підійде для будь-яких грибів – практично класичний, найбільш традиційний рецепт заготівлі грибів на зиму.

  • гриби – 2 кг,
  • вода – 3,5 скл.,
  • часник – 3 зубки,
  • кріп – гілочка,
  • оцет 9 % – 3 ст. л.,
  • сіль – 3 ст. л.

Гриби переберіть, помийте, наріжте, складіть у каструлю й налийте води. Коли закипить, варіть 25-30 хв. Додайте оцет і поваріть ще 5 хв.

У баночки розкладіть ще гарячими й відразу закатайте. А далі – переверніть, закутайте і нехай охолоджуються.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *