Класичне безе

Дуже простий спосіб приготування красивого і ніжного класичного безе з доступних продуктів. Цей дивовижний десерт не залишить вас і вашу родину байдужим до себе.

Класичне безе

Склад:

  • Яєчні білки – 6 шт.,
  • цукрова пудра – 200 г.

Приготування

Яєчні білки збити на малій швидкості за допомогою міксера. Коли білкова маса стане пишною і вся наповниться дрібними бульбашками, додати невелику кількість цукрової пудри. Цукор вводити поступово, добре збиваючи. Щойно на віночку почнуть утворюватися гострі піки, більше не збивати.

Повітряну масу набрати у кулінарний мішок і почати вичавлювати тістечка на деко, покрите пергаментним папером. Також можна просто використати десертну ложку.

Випікати ласощі при температурі 100 °С близько 40 хв.

«Погляд часу» №24-10.06.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *