Класичне безе
Дуже простий спосіб приготування красивого і ніжного класичного безе з доступних продуктів. Цей дивовижний десерт не залишить вас і вашу родину байдужим до себе.

Склад:
- Яєчні білки – 6 шт.,
- цукрова пудра – 200 г.
Приготування
Яєчні білки збити на малій швидкості за допомогою міксера. Коли білкова маса стане пишною і вся наповниться дрібними бульбашками, додати невелику кількість цукрової пудри. Цукор вводити поступово, добре збиваючи. Щойно на віночку почнуть утворюватися гострі піки, більше не збивати.
Повітряну масу набрати у кулінарний мішок і почати вичавлювати тістечка на деко, покрите пергаментним папером. Також можна просто використати десертну ложку.
Випікати ласощі при температурі 100 °С близько 40 хв.
«Погляд часу» №24-10.06.2021