Конвертики з молодої капусти з сиром
Із настанням сезону капусти ми, перш за все, готуємо салати. Але молоді листочки білокачанної красуні відмінно підходять ще для однієї смачної страви.

Конвертики з капусти, фаршировані сиром, можуть стати ситним сніданком. На приготування піде всього 15 хв.
Склад:
- Листя капусти – 6 шт.,
- твердий сир – 300 г,
- яйце – 3 шт.,
- панірувальні сухарі – 130 г,
- олія – 6 ст. л.,
- сіль – 1 ч. л.
Приготування:
Із молодої капусти зніміть 6 верхніх листків. Складіть їх у каструлю і залийте водою. Посоліть, доведіть воду до кипіння і варіть капусту ще 1 хв. під кришкою. Після чого відразу ж промийте холодною водою.
Збийте яйця. Висипте сухарі в окрему миску. Сир наріжте пластинками товщиною 0,5-0,7 см.
У кожен капустяний лист покладіть шматочок сиру. Загорніть конвертиком. Обваляйте їх спочатку в яйці, а потім у панірувальних сухарях. Викладіть швом вниз на розігріту сковороду з олією. Обсмажте з кожного боку по 2 хв.
Подавати конвертики з сиром потрібно відразу, поки не охололи. Гарячий розплавлений сир красиво випливає при нарізанні.
Читайте також: Шніцель з капусти з начинкою із шинки й сиру
«Уют» №22-28.05.2020