Копчені котлети
Копчені котлети виходять такими ароматними і смачними, ніби їх тільки-но зняли з вогню. Ковбасний сир у котлетах надасть страві не лише аромату димку, але й дивовижну ніжність. Котлети з копченим сиром можна готувати з червоного м’яса, курки та навіть із риби!

Склад:
- Фарш – 500 г,
- цибулина,
- яєчний жовток – 1 шт.,
- часник – 2 зуб.,
- зелень – 0,5 пуч.,
- сир ковбасний – 150 г,
- сіль,
- перець, олія,
- спеції – за смаком.
Приготування
Дрібно наріжте цибулю та подрібніть часник. Додайте підготовлені овочі у фарш, перемішайте.
Подрібніть зелень і вмішайте її у фарш.
Натріть на тертці ковбасний сир і додайте його до фаршу разом із жовтком, сіллю, перцем та спеціями. Перемішайте до однорідності та залиште на 45 хв.
Сформуйте котлети та обсмажуйте з обох боків до готовності.
«Уют» №5-27.01.2022