Копчені котлети

Копчені котлети виходять такими ароматними і смачними, ніби їх тільки-но зняли з вогню. Ковбасний сир у котлетах надасть страві не лише аромату димку, але й дивовижну ніжність. Котлети з копченим сиром можна готувати з червоного м’яса, курки та навіть із риби!

Копчені котлети

Склад:

  • Фарш – 500 г,
  • цибулина,
  • яєчний жовток – 1 шт.,
  • часник – 2 зуб.,
  • зелень – 0,5 пуч.,
  • сир ковбасний – 150 г,
  • сіль,
  • перець, олія,
  • спеції – за смаком.

Приготування

Дрібно наріжте цибулю та подрібніть часник. Додайте підготовлені овочі у фарш, перемішайте.

Подрібніть зелень і вмішайте її у фарш.

Натріть на тертці ковбасний сир і додайте його до фаршу разом із жовтком, сіллю, перцем та спеціями. Перемішайте до однорідності та залиште на 45 хв.

Сформуйте котлети та обсмажуйте з обох боків до готовності.

«Уют» №5-27.01.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.