Корисні поради

Петрушка кріп селера

  • Петрушку, кріп, селеру можна зберігати у холодильнику без заморозки. Головне, щоб зелень була сухою, тому перед закладкою її потрібно помити і перебрати, підсушити у паперовому рушнику, а після покласти у поліетиленовий пакет із дірками для вентиляції. Через місяць дістати з холодильника – зелень свіжа, немов щойно з грядки.
  • Якщо випадково перекинули флакончик із йодом і бура рідина потрапила на скатертину, то розчиніть у столовій ложці теплої води таблетку «шипучого» аспірину і ватною паличкою нанесіть розчин на пляму. Через 5 хв. ватним диском приберіть із тканини залишки рідини, а скатертину виперіть і прополощіть. Пляма зникне
  • Щоб прискорити точіння ножів, треба покласти їх на півгодини у солону воду.
Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest