Корисні зимові салати

Корисні зимові салати
Корисні зимові салати

Капустяний

  • 1 кг капусти,
  • 2 великі цибулини,
  • по 200 г моркви,
  • консервованого зеленого горошку й кукурудзи,
  • а також вареної квасолі,
  • 1 ст. л. томату.

Капусту порізати на квадратики, посолити, додати цукор, оцет і добре перемішати. Залишити на 30 хв. Потім підсмажити до напівготовності. Окремо підсмажити моркву з цибулею, додати томат. З’єднати з капустою і тушкувати на слабкому вогні. За 15 хв. до готовності додати горошок, квасолю та кукурудзу.

капустяний салат

Грибний

  • 500 г грибів,
  • 2 невеликі цибулини,
  • 3 ст. л. зеленого консервованого горошку,
  • 300 г капусти,
  • 3-4 ст. л. олії,
  • морквина.

Порізані гриби з цибулею підсмажити до готовності. Моркву потерти та замаринувати: додати за смаком цукор, оцет, сіль, перець. Добре віджати, заправити столовою ложкою гарячої олії, перемішати. Капусту порізати на невеличкі квадратики і заправити так само, як і моркву, додавши подрібнений зубчик часнику та зелений горошок. Добре перемішати і дати постояти годину.

грибний салат

З Червонокачанної Капусти

  • 250 г червонокачанної капусти,
  • яблуко,
  • 30 г олії,
  • зелена цибуля,
  • цукор,
  • сіль і оцетза смаком.

Капусту нашаткувати, посолити й перетерти руками. Почищене яблуко дрібно порізати. Можна додати потертий на великій тертушці корінь селери. Полити олією, заправити цукром і оцтом. Усе перемішати, притрусити салат порізаною зеленою цибулею.

з червонокачанної капусти салат

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.