Кошики з яблуками

Кошики з яблуками
Кошики з яблуками

Хіба є щось смачніше ароматної випічки з яблучною начинкою в холодний вечір? Здається, ні!

  • Листкове тісто – 400 г,
  • яблука – 6-8 шт.,
  • цукор – 50 г,
  • вершкове масло – 50 г,
  • ванілін – 2 г,
  • цукрова пудра.

3-4 яблука наріжте дрібними кубиками.

Розтопіть 50 г вершкового масла, додайте яблука, цукор, ванілін і 100-150 мл води. Помішуючи, готуйте яблука протягом 20 хв. на малому вогні.

Розкачайте тонко листкове тісто і видавіть кружальця.

Возьміть формочки для кексів, у кожну викладіть кружечок із тіста, потім наповніть кошики з тіста яблучною начинкою.

Вимийте й обсушіть решту яблук, розріжте їх навпіл і акуратно видаліть серцевини. Наріжте яблука тонкими слайсами і прикрасьте корзинки.

Відправте десерт у розігріту до 200-210 °С духовку на 20-25 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *