Котлети у клярі

«Погляд часу» №8-2019
- 1 кг фаршу,
- 1-2 цибулини,
- 3 зубчики часнику,
- 1-2 шматочки білого хліба,
- 0,5 скл. молока,
- олія,
- спеції,
- перець,
- сіль.
Для кляру:
- 0,5 скл. майонезу,
- 2-3 яйця,
- 3 ст. л. борошна,
- вершкове масло,
- спеції.
Шматочки білого хліба замочити у молоці чи воді на 5 хв., відтиснути, подрібнити у блендері з цибулею та часником. Додати до фаршу, покласти сіль, перець, спеції, перемішати. Майонез змішати з яйцями, додати спеції, борошно і перемішати. Ложкою набрати невелику кількість фаршу, зробити коржик, на середину покласти невеликий шматочок вершкового масла і защипнути корж таким чином, щоб масло опинилося усередині котлети. Вмочити котлети у кляр і обсмажити на слабкому вогні з обох боків.
Катерина С., Запорізька обл.