Котлети у клярі

Котлети у клярі
Котлети у клярі

«Погляд часу» №8-2019

  • 1 кг фаршу,
  • 1-2 цибулини,
  • 3 зубчики часнику,
  • 1-2 шматочки білого хліба,
  • 0,5 скл. молока,
  • олія,
  • спеції,
  • перець,
  • сіль.

Для кляру:

  • 0,5 скл. майонезу,
  • 2-3 яйця,
  • 3 ст. л. борошна,
  • вершкове масло,
  • спеції.

Шматочки білого хліба замочити у молоці чи воді на 5 хв., відтиснути, подрібнити у блендері з цибулею та часником. Додати до фаршу, покласти сіль, перець, спеції, перемішати. Майонез змішати з яйцями, додати спеції, борошно і перемішати. Ложкою набрати невелику кількість фаршу, зробити коржик, на середину покласти невеликий шматочок вершкового масла і защипнути корж таким чином, щоб масло опинилося усередині котлети. Вмочити котлети у кляр і обсмажити на слабкому вогні з обох боків.

Катерина С., Запорізька обл.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *