Котлети з квасолі й овочів

- Квасоля – 400 г,
- картоплина,
- морквина,
- цибулина,
- часник – 2 зубчики,
- олія – 2 ст. л.,
- панірувальні сухарі,
- мелена паприка,
- чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Квасолю замочити на ніч у холодній воді. Потім промити, залити водою і варити до готовності у підсоленій воді. Квасоля має стати м’якою. Злити воду й охолодити квасолю.
Картоплю і моркву треба відварити у мундирах до готовності, охолодити й очистити від шкірки.
Дрібно порізати цибулю. Подрібнити часник. Обсмажити цибулю і часник у розігрітій олії до золотавого кольору.
Охолоджені овочі та квасолю двічі пропустити через м’ясорубку, щоб отримати однорідну консистенцію фаршу.
Додати у фарш обсмажену цибулю, спеції, сіль і ретельно перемішати.
Сформувати із фаршу невеликі плоскі котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях, обсмажити на олії.
«Погляд часу» №11-2019
Сповіщення: Котлети з баклажанами в духовці | Газета "Уют"