Котлети з квасолі й овочів

Котлети з квасолі й овочів
Котлети з квасолі й овочів

«Погляд часу» №11-2019

  • Квасоля – 400 г,
  • картоплина,
  • морквина,
  • цибулина,
  • часник – 2 зубчики,
  • олія – 2 ст. л.,
  • панірувальні сухарі,
  • мелена паприка,
  • чорний мелений перець та сіль – за смаком.

Квасолю замочити на ніч у холодній воді. Потім промити, залити водою і варити до готовності у підсоленій воді. Квасоля має стати м’якою. Злити воду й охолодити квасолю. Картоплю і моркву треба відварити у мундирах до готовності, охолодити й очистити від шкірки. Дрібно порізати цибулю. Подрібнити часник. Обсмажити цибулю і часник у розігрітій олії до золотавого кольору. Охолоджені овочі та квасолю двічі пропустити через м’ясорубку, щоб отримати однорідну консистенцію фаршу. Додати у фарш обсмажену цибулю, спеції, сіль і ретельно перемішати. Сформувати із фаршу невеликі плоскі котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях, обсмажити на олії.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *