Котлетний рулет

Котлетний рулет – це вражаюча смакота. Якщо ви шукаєте вишукувану страву для святкового столу, то беріть на замітку цей рецепт.

Котлетний рулет

Склад:

  • Фарш – 450 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • яйця – 4 шт.,
  • хлібні крихти – 50 г,
  • кумін – 1 ч. л.,
  • паприка – 1 ч. л.,
  • чорний перець мелений – 0,5 ч. л.,
  • соняшникова олія – 100 мл,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • часник – 2 зуб.,
  • лимонний сік – 40 мл,
  • твердий сир – 100 г,
  • моцарелла – 150 г,
  • помідор – 1 шт.,
  • солоні огірки – 1 шт.,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • зелена цибуля,
  • кріп.

Приготування

Змішайте яловичий фарш із подрібненою цибулею, хлібними крихтами, 1 яйцем, 1 ст. л. солі, куміном, паприкою та 0,25 ч. л. чорного меленого перцю.

Щоб приготувати домашній майонез, з’єднайте олію, 1 яйце, лимонний сік, 1 ч. л. солі, цукор, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю і часник. Збийте інгредієнти занурювальним блендером.

Займемося начинкою. Наріжте кубиками помідор і огірок, твердий сир і моцареллу натріть на тертці.

Застеліть робочу поверхню плівкою, викладіть фарш і розімніть його прямокутником. Змастіть фарш домашнім майонезом. Зверху присипте твердим сиром та моцарелою. Викладіть нарізані помідори, солоний огірок, подрібнені зелену цибулю та кріп.

Акуратно скрутіть прямокутник у рулет, загорніть його плівкою та фольгою. Відправте в морозилку на 2-3 год. Розгорніть рулет і наріжте його скибочками.

Злегка збийте 2 яйця з 1 ч. л. солі, додайте сметану і перемішайте. Всипте борошно, перемішайте інгредієнти до однорідності.

Кожен шматочок рулету обваляйте у приготованій суміші й обсмажте з двох боків на сковороді, розігрітій з олією.

«Уют» №48-25.11.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *