Котлети з баклажанами в духовці

Безумовно, «тісто» з баклажанів припаде до душі всім любителям синеньких! Дуже незвичайний рецепт змусить гостей гадати: з чого ж ви зробили запечені кульки? Навряд чи хтось зможе дати однозначну відповідь. Швидше за все, всі будуть уплітати частування за обидві щоки!

Котлети з баклажанами

Склад:

  • Баклажан – 1 шт.,
  • панірувальні сухарі – 70 г,
  • яйце,
  • пармезан – 30 г,
  • олія – 1 ст. л.,
  • сир сулугуні – 100 г,
  • сіль,
  • перець,
  • часниковий порошок,
  • петрушка.

Приготування

Баклажан очистіть і наріжте кубиками. Кип’ятіть шматочки 5 хв. у підсоленій воді. Відкиньте баклажани на друшляк і відіжміть, щоб видалити зайву воду.

Подрібніть баклажани в блендері. Додайте до них яйце, тертий пармезан, 50 г панірувальних сухарів, подрібнену петрушку, сіль, часниковий порошок і перець, перемішайте.

Сформуйте невеликі фрикадельки, у центр яких помістіть шматочки сулугуні.

Накрийте деко пергаментом і викладіть на нього фрикадельки. Збризніть олією.

Випікайте 20 хв. при температурі 180 °С.

«УЮТ»  №38-17.09.2020

Читайте також: Котлети з квасолі й овочів

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *