Ковбаса, запечена з цибулею в пиві

Ковбаса, запечена з цибулею в пиві

Перетворити кільце ковбаси під смачну закуску дуже легко. Для цього вам знадобиться трохи овочів і півпляшки пива.
Родзинкою цієї страви є соус. Червона цибуля з помідорами, тушковані в пиві, у процесі приготування перетворюються в ароматну підливу.

Склад:

  • Кільце копченої ковбаси,
  • червона цибуля – 3 шт.,
  • помідори – 250 г,
  • олія – 4 ст. л.,
  • світле пиво – 200 мл,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

Кільце копченої ковбаси розріжте на невеликі шматочки. На кожному шматку зробіть кілька надрізів.

Цибулю наріжте півкільцями, помідори великими часточками. З’єднайте, додайте сіль, перець і соняшникову олію, перемішайте.

Перекладіть овочі у жаростійкий посуд. Зверху викладіть ковбасу і залийте пивом.

Розігрійте духовку до 180 ºС. Запікайте протягом 50 хв. до золотистого кольору.

Гарячу ковбасу можна подавати зі скибочками свіжого хліба. Відривайте шматочки і вмокайте прямо у густий соус. Не менш смачно буде, якщо полити овочевою підливою варену картоплю.

«УЮТ» №18-30.04.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *