Крученики зі скумбрії

Крученики зі скумбрії
Крученики зі скумбрії
  • 2 скумбрії,
  • 50 г вершкового масла,
  • 50 г твердого сиру,
  • 2 ст. л. лимонного соку,
  • 2 зубчики часнику,
  • зелень,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

Скумбрію розморозити, почистити та промити. Розділити на філе, видалити кісточки, поперчити, посолити і скропити лимонним соком, залишити на декілька хвилин, щоб промаринувалася. Вершкове масло дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі, щоб розм’якло. Зелень подрібнити і перемішати з маслом, подрібненим часником та натертим на крупній тертці сиром.

Рибне філе намастити приготовленою начинкою, згорнути рулетиком, закріпити ниткою. Покласти у форму для запікання, змастити рибні крученики олією та запікати близько 20 хв. при температурі 200 °С.

Світлана Володимирівна, Запорізька обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *