Крученики зі скумбрії

- 2 скумбрії,
- 50 г вершкового масла,
- 50 г твердого сиру,
- 2 ст. л. лимонного соку,
- 2 зубчики часнику,
- зелень,
- сіль,
- перець,
- олія.
Скумбрію розморозити, почистити та промити. Розділити на філе, видалити кісточки, поперчити, посолити і скропити лимонним соком, залишити на декілька хвилин, щоб промаринувалася. Вершкове масло дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі, щоб розм’якло. Зелень подрібнити і перемішати з маслом, подрібненим часником та натертим на крупній тертці сиром.
Рибне філе намастити приготовленою начинкою, згорнути рулетиком, закріпити ниткою. Покласти у форму для запікання, змастити рибні крученики олією та запікати близько 20 хв. при температурі 200 °С.
Світлана Володимирівна, Запорізька обл.