Кукурудзяна каша з яблуком
Ідеальною стравою для правильного початку дня вважається каша. Ми з радістю поділимося чарівним рецептом корисної кукурудзяної каші. Ключовий інгредієнт цієї страви – соковите яблуко.
- Кукурудзяна крупа – 1 скл.,
- молоко – 2 скл.,
- вода – 1 скл.,
- велике яблуко,
- ванільний цукор – 12 г,
- сіль – 1 дрібка,
- вершкове масло.
Очистіть від шкірки яблуко і натріть його на великій тертці. Промийте крупу.
Наповніть каструлю водою, додайте молоко й доведіть до кипіння. Усипьте в каструлю крупу, помішуючи, варіть кашу протягом 20 хв. Через 10 хв. після початку приготування всипте в кашу сіль і ванільний цукор. За 2 хв. до готовності покладіть у каструлю терте яблуко, перемішайте й зніміть страву з вогню. Залиште кашу на 20–30 хв., щоб дати їй можливість просочитися яблучними нотками.