Кукурудзяна каша з яблуком

Кукурудзяна каша

Ідеальною стравою для правильного початку дня вважається каша. Ми з радістю поділимося чарівним рецептом корисної кукурудзяної каші. Ключовий інгредієнт цієї страви – соковите яблуко.

  • Кукурудзяна крупа – 1 скл.,
  • молоко – 2 скл.,
  • вода – 1 скл.,
  • велике яблуко,
  • ванільний цукор – 12 г,
  • сіль – 1 дрібка,
  • вершкове масло.

Очистіть від шкірки яблуко і натріть його на великій тертці. Промийте крупу.

Наповніть каструлю водою, додайте молоко й доведіть до кипіння. Усипьте в каструлю крупу, помішуючи, варіть кашу протягом 20 хв. Через 10 хв. після початку приготування всипте в кашу сіль і ванільний цукор. За 2 хв. до готовності покладіть у каструлю терте яблуко, перемішайте й зніміть страву з вогню. Залиште кашу на 2030 хв., щоб дати їй можливість просочитися яблучними нотками.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *