Кулінарні хитрощі

Помідор

Хочете розрізати помідор на дольки так, щоб увесь сік залишився всередині? Ріжте його строго по заглибинах на поверхні – саме там проходять перегородки, що відокремлюють м’якоть від зерен.

Усі знають, що для того щоб розкатати тісто для пирога, потрібно припорошити робочу поверхню борошном. Якщо мова йде про солодку випічку, замініть борошно на невелику кількість какао-порошку: він не вплине на смак пирога, але залишить тонкий, ледь вловимий аромат.

Щоб котлети вийшли смачними, злегка прогрійте цибулю у вершковому маслі чи олії, а потім пропустіть через м’ясорубку разом із м’ясом. Це не тільки розкриє аромат цибулі і поліпшить смак страви, але і зробить його м’якшим, і вам точно не попадуться шматки сирої цибулі у готових котлетах

«УЮТ» №12-19.03.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *