Кулінарні хитрощі
♦ Хочете розрізати помідор на дольки так, щоб увесь сік залишився всередині? Ріжте його строго по заглибинах на поверхні – саме там проходять перегородки, що відокремлюють м’якоть від зерен.
♦ Усі знають, що для того щоб розкатати тісто для пирога, потрібно припорошити робочу поверхню борошном. Якщо мова йде про солодку випічку, замініть борошно на невелику кількість какао-порошку: він не вплине на смак пирога, але залишить тонкий, ледь вловимий аромат.
♦ Щоб котлети вийшли смачними, злегка прогрійте цибулю у вершковому маслі чи олії, а потім пропустіть через м’ясорубку разом із м’ясом. Це не тільки розкриє аромат цибулі і поліпшить смак страви, але і зробить його м’якшим, і вам точно не попадуться шматки сирої цибулі у готових котлетах
«УЮТ» №12-19.03.2020