Кулінарні хитрощі

* Ягоди можна складати у пляшки від питного йогурту з широкою шийкою. У морозилці такі ємності не тріскаються, у них зручно зберігати і потім діставати ягоди.

Заморожуємо ягоди у пластикових пляшках

* Не соліть сире м’ясо, оскільки через це передчасно виділяється м’ясний сік. Продукти виходять не такими соковитими і поживними. Тому м’ясо потрібно солити за 10 хв. до закінчення варіння.

* Якщо ви не хочете, щоб риба підгоріла і вийшла жорсткою, то не змащуйте сковороду олією. Натріть нею саму рибу.

«Уют» №24-10.06.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *