Кулінарні хитрощі

  Лаваш

Засох лаваш?

Збризніть його водою або дайте полежати під вологим рушником – так він розм’якшиться, стане піддатливим для того, щоб загорнути у нього начинку й обсмажити на сковороді.

Гірчиця до картоплі

Хочете приготувати смачну смажену картоплю з пікантним смаком? Додавайте під час смаження трішки гірчиці.

М’ясо буде більш м’яким

Вимочування в оцті, квасі, кислому молоці, огірковому, капустяному чи томатному розсолі – надійний спосіб зробити тверде м’ясо м’яким.

Яблука не потемніють

Щоб очищені яблука не потемніли, не забудьте занурити їх у ледь солону холодну воду. До речі, шкірка від кислих яблук допоможе позбутися накипу в чайнику.

«УЮТ» №17-23.04.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *