Кулінарні хитрощі
Засох лаваш?
Збризніть його водою або дайте полежати під вологим рушником – так він розм’якшиться, стане піддатливим для того, щоб загорнути у нього начинку й обсмажити на сковороді.
Гірчиця до картоплі
Хочете приготувати смачну смажену картоплю з пікантним смаком? Додавайте під час смаження трішки гірчиці.
М’ясо буде більш м’яким
Вимочування в оцті, квасі, кислому молоці, огірковому, капустяному чи томатному розсолі – надійний спосіб зробити тверде м’ясо м’яким.
Яблука не потемніють
Щоб очищені яблука не потемніли, не забудьте занурити їх у ледь солону холодну воду. До речі, шкірка від кислих яблук допоможе позбутися накипу в чайнику.
«УЮТ» №17-23.04.2020