Куряча печінка з яблуками

Куряча печінка з яблуками – це дуже оригінальне і досить незвичайне поєднання смаків. Ніжна куряча печінка ідеально поєднується з кисло-солодким яблуком та здивує своїм смаком.

Куряча печінка з яблуками

Склад:

  • 600 г курячої печінки,
  • 2 зелені яблука,
  • 150 г цибулі,
  • 40 мл олії (для смаження),
  • 2 ст. л. борошна (для панірування),
  • 75 мл сухого білого вина,
  • 10 г цукру,
  • щіпка мускатного горіха,
  • зелень (можна сушену),
  • 0,5 ч. л. коріандру,
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю,
  • сіль.

Приготування

Обсмажити цибулю на олії, додати цукор, яблука, посолити, влити вино і тушкувати 5-7 хв.

Приготувати панірування, змішавши борошно зі спеціями.

Курячу печінку запанірувати й обсмажити на окремій сковорідці.

Додати цибульно-яблучну підсмажку і тушкувати ще 5-7 хв. на повільному вогні.

Готову печінку посипати сушеною зеленню.

  «Погляд часу» №45-10.11.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *