Куряча печінка з яблуками
Куряча печінка з яблуками – це дуже оригінальне і досить незвичайне поєднання смаків. Ніжна куряча печінка ідеально поєднується з кисло-солодким яблуком та здивує своїм смаком.

Склад:
- 600 г курячої печінки,
- 2 зелені яблука,
- 150 г цибулі,
- 40 мл олії (для смаження),
- 2 ст. л. борошна (для панірування),
- 75 мл сухого білого вина,
- 10 г цукру,
- щіпка мускатного горіха,
- зелень (можна сушену),
- 0,5 ч. л. коріандру,
- 0,5 ч. л. чорного меленого перцю,
- сіль.
Приготування
Обсмажити цибулю на олії, додати цукор, яблука, посолити, влити вино і тушкувати 5-7 хв.
Приготувати панірування, змішавши борошно зі спеціями.
Курячу печінку запанірувати й обсмажити на окремій сковорідці.
Додати цибульно-яблучну підсмажку і тушкувати ще 5-7 хв. на повільному вогні.
Готову печінку посипати сушеною зеленню.
«Погляд часу» №45-10.11.2022