Куряча печінка з яблуками
Готується печінка з яблуками буквально за дві секунди. Проте від такої розкішної вечері не відмовиться навіть розпещений гість.

Склад:
- Куряча печінка – 500 г,
- цибуля – 200 г,
- яблука – 200 г,
- сіль,
- перець,
- олія.
Приготування
Підготовлену курячу печінку наріжте великими шматочками. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Кислі зелені яблука наріжте тонкими пластинами.
Рукав для запікання збризніть олією зсередини. Першим шаром перемістіть у рукав подрібнену цибулю. Далі печінку, а на неї – яблука. Зав’яжіть рукав з обох сторін. Зверху зробіть пару отворів для виходу пари.
Перекладіть рукав на деко і відправте його в розігріту до 200 °С духовку. Готуйте страву близько 20 хв.
Тільки після приготування посоліть і поперчіть за смаком.
Курячу печінку з яблуками до столу потрібно подавати гарячою, тільки з духовки. Кращий гарнір для цієї страви – запечена картопля.
Готуйте і діліться враженнями з нами!
«Уют» №9-25.02.2021