Куряча печінка з яблуками

Готується печінка з яблуками буквально за дві секунди. Проте від такої розкішної вечері не відмовиться навіть розпещений гість.

Куряча печінка з яблуками

Склад:

  • Куряча печінка – 500 г,
  • цибуля – 200 г,
  • яблука – 200 г,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

Приготування

Підготовлену курячу печінку наріжте великими шматочками. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Кислі зелені яблука наріжте тонкими пластинами.

Рукав для запікання збризніть олією зсередини. Першим шаром перемістіть у рукав подрібнену цибулю. Далі печінку, а на неї – яблука. Зав’яжіть рукав з обох сторін. Зверху зробіть пару отворів для виходу пари.

Перекладіть рукав на деко і відправте його в розігріту до 200 °С духовку. Готуйте страву близько 20 хв.

Тільки після приготування посоліть і поперчіть за смаком.

Курячу печінку з яблуками до столу потрібно подавати гарячою, тільки з духовки. Кращий гарнір для цієї страви – запечена картопля.

Готуйте і діліться враженнями з нами!

 «Уют» №9-25.02.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *