Курячі крильця з картоплею

Курячі крила з картоплею – це чудовий обід для всієї родини. Щоб приготувати страву, потрібно витратити лише 20 хвилин.

Курячі крильця з картоплею

Склад:

  • Курячі крильця – 900 г,
  • картопля – 6 шт.,
  • морквина,
  • цибулина,
  • часник – 4 зуб.,
  • сметана – 4 ст. л.,
  • кетчуп – 3 ст. л.,
  • гірчиця – 1 ст. л.,
  • паприка – 1 ст. л.,
  • приправа для курки – 1 ч. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Курячі крила розріжте.

Змішайте кетчуп, сметану, гірчицю, подрібнений часник, сіль, перець, паприку та приправу для курки. Відкладіть кілька столових ложок соусу для овочів.

У миску з соусом викладіть крила, добре перемішайте, щоб соус покривав м’ясо і залиште на 15 хв.

Картоплю, моркву та цибулю наріжте кружечками. Додайте відкладений соус і добре перемішайте овочі. Додайте до крилець та овочів олію, добре перемішайте.

Викладіть у форму для випікання курячі крила та овочі, чергуючи їх. Випікайте 45-50 хв. у розігрітій до 180 °С духовці.

«Уют» №9-2.03.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *