Курячі крильця з картоплею
Курячі крила з картоплею – це чудовий обід для всієї родини. Щоб приготувати страву, потрібно витратити лише 20 хвилин.

Склад:
- Курячі крильця – 900 г,
- картопля – 6 шт.,
- морквина,
- цибулина,
- часник – 4 зуб.,
- сметана – 4 ст. л.,
- кетчуп – 3 ст. л.,
- гірчиця – 1 ст. л.,
- паприка – 1 ст. л.,
- приправа для курки – 1 ч. л.,
- сіль,
- перець.
Приготування
Курячі крила розріжте.
Змішайте кетчуп, сметану, гірчицю, подрібнений часник, сіль, перець, паприку та приправу для курки. Відкладіть кілька столових ложок соусу для овочів.
У миску з соусом викладіть крила, добре перемішайте, щоб соус покривав м’ясо і залиште на 15 хв.
Картоплю, моркву та цибулю наріжте кружечками. Додайте відкладений соус і добре перемішайте овочі. Додайте до крилець та овочів олію, добре перемішайте.
Викладіть у форму для випікання курячі крила та овочі, чергуючи їх. Випікайте 45-50 хв. у розігрітій до 180 °С духовці.
«Уют» №9-2.03.2023