Курячий супчик по-італійськи
Ніжний курячий суп однозначно варто приготувати. Така перша страва виходить дуже апетитною і легкою, але при цьому ще й ситною.
Склад:
- Курячий бульйон – 1,5 л,
- курка – 220 г,
- яйця – 3 шт.,
- кінза,
- кріп,
- цибулина,
- морквина,
- борошно – 1 ст. л.,
- олія – 5 ст. л.,
- білі гриби – 3 шт.,
- сіль,
- перець – по 1 щіп.,
- лавровий лист – 1 шт.
Приготування
Наріжте моркву так, як душа велить: хрестиками, кубиками або тонкими скибочками. Дрібно наріжте цибулю і гриби.
Розігрійте сковороду з олією. Підсмажте цибулю до м’якості. Поперчіть і посоліть. Додайте моркву, гриби і борошно. Усе перемішайте.
Поставте курячий бульйон на плиту, доведіть до кипіння і додайте до нього суміш зі сковороди.
В окремій мисці збийте яйця з зеленню. Розігрійте олію на сковороді, влийте яєчну суміш. Обсмажте її з обох сторін. Наріжте корж на смужки.
Куряче м’ясо без кісток і шкіри, лавровий лист, яєчні смужки додайте в киплячий бульйон. Варіть суп ще 15 хв.
Ароматний супчик готовий.
«УЮТ» №39-24.09.2020
Читайте також: Турецький томатний суп