Курячий супчик по-італійськи

Ніжний курячий суп однозначно варто приготувати. Така перша страва виходить дуже апетитною і легкою, але при цьому ще й ситною.

Курячий супчик по-італійськи

Склад:

  • Курячий бульйон – 1,5 л,
  • курка – 220 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • кінза,
  • кріп,
  • цибулина,
  • морквина,
  • борошно – 1 ст. л.,
  • олія – 5 ст. л.,
  • білі гриби – 3 шт.,
  • сіль,
  • перець – по 1 щіп.,
  • лавровий лист – 1 шт.

Приготування

Наріжте моркву так, як душа велить: хрестиками, кубиками або тонкими скибочками. Дрібно наріжте цибулю і гриби.

Розігрійте сковороду з олією. Підсмажте цибулю до м’якості. Поперчіть і посоліть. Додайте моркву, гриби і борошно. Усе перемішайте.

Поставте курячий бульйон на плиту, доведіть до кипіння і додайте до нього суміш зі сковороди.

В окремій мисці збийте яйця з зеленню. Розігрійте олію на сковороді, влийте яєчну суміш. Обсмажте її з обох сторін. Наріжте корж на смужки.

Куряче м’ясо без кісток і шкіри, лавровий лист, яєчні смужки додайте в киплячий бульйон. Варіть суп ще 15 хв.

Ароматний супчик готовий.

«УЮТ» №39-24.09.2020

Читайте також: Турецький томатний суп

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *