Курині шарики

Курині шарики

У мене це коронна страва, хочете – буде й у вас.

З 0,5 кг курячого філе потрібно відбити і дрібно порізати гострим ножем. Додати дрібно порізану цибулину, посолити, поперчити, вбити яйце, і все добре перемішати. Сформувати невеликі кульки, обваляти у борошні та викласти їх у форму, змащену вершками і відправити у розігріту до 180 °С духовку на 10-15 хв. Тим часом приготувати заливку: 100 г сиру потерти на дрібній тертці, видавити туди два-три зубчики часнику і змішати зі склянкою вершків. Після закінчення часу дістати форму з духовки, полити заливкою кожну кульку і поставити у духовку. Сир розплавиться, вершки просочать кульки – і вийде шикарна страва! На гарнір добре підійдуть тушковані овочі чи салат.

Ірина Агеєва, м. Дніпро

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest