Куриний рулет із сиром

Куриний рулет із сиром
Куриний рулет із сиром
  • Сир твердий – 300 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • сметана – 3 ст. л.,
  • куряча грудка – 500 г,
  • цибуля – 1-2 шт.,
  • сіль,
  • перець,
  • суха зелень – за смаком,
  • олія для смаження.

У велику миску розбити яйця, додати сметану, натерти сир на крупній тертці, насипати суху зелень і сіль. Зверніть увагу, що сметана повинна бути густою і жирною.

Усе перемішати і викласти тонким шаром на деко, застелене пергаментним папером. Запікати у розігрітій до 180 °С духовці приблизно 10-12 хв. За цей час суміш повинна схопитися.

Очищену цибулю нарізати великими кубиками і підсмажити до золотистого кольору у невеликій кількості олії. Коли цибуля буде готовою, її потрібно перекласти на сито, щоб пішла зайва олія.

Куряче філе пропустити через м’ясорубку чи подрібнити у блендері. До фаршу додати обсмажену і трохи охолоджену цибулю. Додати сіль, перець і перемішати.

Фарш розкласти рівним шаром на охолоджений сирний пласт і щільно згорнути рулетом.

На деко покласти рулет, швом вниз. Накрити фольгою і знову відправити у розігріту до 180 °С духовку на 20-30 хв. За 2-3 хв. до готовності зняти фольгу, щоб випічка злегка підрум’янилася.

Перед подачею рулет потрібно розрізати на порційні шматочки шириною 1-1,5 см.

Світлана Н., м. Одеса

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *