Куриний рулет із сиром

- Сир твердий – 300 г,
- яйця – 3 шт.,
- сметана – 3 ст. л.,
- куряча грудка – 500 г,
- цибуля – 1-2 шт.,
- сіль,
- перець,
- суха зелень – за смаком,
- олія для смаження.
У велику миску розбити яйця, додати сметану, натерти сир на крупній тертці, насипати суху зелень і сіль. Зверніть увагу, що сметана повинна бути густою і жирною.
Усе перемішати і викласти тонким шаром на деко, застелене пергаментним папером. Запікати у розігрітій до 180 °С духовці приблизно 10-12 хв. За цей час суміш повинна схопитися.
Очищену цибулю нарізати великими кубиками і підсмажити до золотистого кольору у невеликій кількості олії. Коли цибуля буде готовою, її потрібно перекласти на сито, щоб пішла зайва олія.
Куряче філе пропустити через м’ясорубку чи подрібнити у блендері. До фаршу додати обсмажену і трохи охолоджену цибулю. Додати сіль, перець і перемішати.
Фарш розкласти рівним шаром на охолоджений сирний пласт і щільно згорнути рулетом.
На деко покласти рулет, швом вниз. Накрити фольгою і знову відправити у розігріту до 180 °С духовку на 20-30 хв. За 2-3 хв. до готовності зняти фольгу, щоб випічка злегка підрум’янилася.
Перед подачею рулет потрібно розрізати на порційні шматочки шириною 1-1,5 см.
Світлана Н., м. Одеса