Курка, фарширована картоплею й грибами

Курка, фарширована картоплею й грибами
Курка, фарширована картоплею й грибами
  • Курка,
  • картопля – 5 шт.,
  • консервовані гриби – 200 г,
  • лимон,
  • часник – 3 зубки,
  • соус ткемалі,
  • сіль.

Натріть тушку соусом і шматочками лимона (зовні і всередині). Відставте на 2 год.

Приготуйте картопляне пюре. Додайте мариновані гриби, змішайте. Нафаршируйте курку такою начинкою. Скріпіть шпажками.

Застеліть форму або деко фольгою. Перенесіть курку, накрийте листом фольги. Запікайте 45 хв. при 230 °С.

Зніміть верхній лист фольги, полийте жиром із форми й натріть розтертим часником. Запікайте ще 20 хв. і подавайте.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *