Курка у кефірі

Курка у кефірі
Курка у кефірі

«Погляд часу»  №20-2019

  • Курка – 1,5 кг,
  • кефір – 1,5-2 скл.,
  • сіль і перець – за смаком,
  • гостра аджика – 100 мл,
  • болгарський перець – 2 шт.,
  • часник – 1 головка.

Курку порізати на порційні шматочки й обсушити паперовим рушником. Кефір змішати з аджикою, сіллю, перцем і залити курку. Залишити її маринуватися у суміші на кілька годин, а краще на ніч, у холодильнику.

Форму для запікання застелити фольгою і викласти туди промаринуватися курку. Додати трохи кефіру, що залишився, до соусу. Запікати у попередньо розігрітій до 190 °С духовці 30-35 хв.

Через 0,5 год. розкласти між шматочками м’яса крупно нарізаний болгарський перець і зубчики часнику. Злегка полити маринадом і запікати ще приблизно 30-35 хв. до повної готовності.

Світлана Пилипівна, м. Олександрія

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *