Курка у медово-соєвому соусі

Таку страву слід запікати у рукаві. Завдяки цьому овочі просочаться соками м’яса, а філе – ароматами спецій. Тому страва буде соковитою, ситною і дуже смачною.

Курка у медово-соєвому соусі

Склад:

  • Куряче філе – 3 шт.,
  • морквина,
  • болгарський перець – 1 шт.,
  • цибулина, соєвий соус – 2 ст. л.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • мед – 1 ч. л.,
  • перець,
  • сіль,
  • кунжут.

Приготування

Наріжте куряче філе. Болгарський перець наріжте смужками. Очистіть цибулю. Наріжте її півкільцями. Натріть моркву на тертці для моркви по-корейськи.

У глибокій ємності змішайте соєвий соус, олію та мед. Додайте чорний перець.

Нарізане філе та овочі викладіть у рукав для запікання. Полийте їх соусом. Посоліть за смаком. Перемішайте і перекладіть на деко. Рукав для запікання зав’яжіть та зробіть у ньому проколи зубочисткою. Відправте його в розігріту до 180 °С духовку на 35 хв.

Перед подачею страву приправте кунжутом.

«Уют» №14-01.04.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *