Курка у медово-соєвому соусі
Таку страву слід запікати у рукаві. Завдяки цьому овочі просочаться соками м’яса, а філе – ароматами спецій. Тому страва буде соковитою, ситною і дуже смачною.

Склад:
- Куряче філе – 3 шт.,
- морквина,
- болгарський перець – 1 шт.,
- цибулина, соєвий соус – 2 ст. л.,
- олія – 1 ст. л.,
- мед – 1 ч. л.,
- перець,
- сіль,
- кунжут.
Приготування
Наріжте куряче філе. Болгарський перець наріжте смужками. Очистіть цибулю. Наріжте її півкільцями. Натріть моркву на тертці для моркви по-корейськи.
У глибокій ємності змішайте соєвий соус, олію та мед. Додайте чорний перець.
Нарізане філе та овочі викладіть у рукав для запікання. Полийте їх соусом. Посоліть за смаком. Перемішайте і перекладіть на деко. Рукав для запікання зав’яжіть та зробіть у ньому проколи зубочисткою. Відправте його в розігріту до 180 °С духовку на 35 хв.
Перед подачею страву приправте кунжутом.
«Уют» №14-01.04.2022