Курка в кефірі

Курка в кефірі
Курка в кефірі

Таким ось рецептом швидкого, смачного і низькокалорійного м’яса поділилася одна моя знайома.

У склянку нежирного кефіру додати дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник і мелений перець, ретельно перемішати. Одне куряче філе нарізати на порційні шматочки, опустити їх у кефірну суміш і залишити на 30-40 хв. Як тільки м’ясо промаринується, викласти шматочки курки на сковорідку, додати трохи маринаду і тушкувати під кришкою до готовності, періодично підливаючи соус. Курка виходить дуже ніжна, відразу зі смачним соусом, який відмінно підійде до гарнірів з овочів, гречки, рису.

Ірина Максимова, Київська обл.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *