Курка в панірувальних сухарях і сирі

Курка в панірувальних сухарях

Після обвалювання в паніровці куряче філе покривається скоринкою, яка не дозволяє соку витікати назовні при запіканні. Сир, змішаний із сухарями, надає страві вишуканого смаку.

Склад:

  • Куряче філе – 600 г,
  • борошно – 120 г,
  • пармезан – 100 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • лимонний сік – 2 ст. л.,
  • панірувальні сухарі – 1 скл.,
  • часниковий порошок – 1 ст. л.,
  • лимонна цедра – 0,5 ст. л.,
  • перець горошком,
  • сіль.

Приготування:

У мисці змішайте яйця і лимонний сік.

В окремому посуді змішайте панірувальні сухарі, пармезан, часниковий порошок, лимонну цедру, сіль і перець.

Обваляйте куряче філе в борошні. Потім занурте його у суміш з яєць і лимонного соку. Після обваляйте в паніровці. Покладіть куряче філе на деко, застелене фольгою.

Розігрійте духовку до 220 °C.

Випікайте протягом 20-25 хв., перевернувши філе один раз десь на 10-12 хв.

 «УЮТ» №17-23.04.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *