Курка в панірувальних сухарях і сирі
Після обвалювання в паніровці куряче філе покривається скоринкою, яка не дозволяє соку витікати назовні при запіканні. Сир, змішаний із сухарями, надає страві вишуканого смаку.
Склад:
- Куряче філе – 600 г,
- борошно – 120 г,
- пармезан – 100 г,
- яйця – 3 шт.,
- лимонний сік – 2 ст. л.,
- панірувальні сухарі – 1 скл.,
- часниковий порошок – 1 ст. л.,
- лимонна цедра – 0,5 ст. л.,
- перець горошком,
- сіль.
Приготування:
У мисці змішайте яйця і лимонний сік.
В окремому посуді змішайте панірувальні сухарі, пармезан, часниковий порошок, лимонну цедру, сіль і перець.
Обваляйте куряче філе в борошні. Потім занурте його у суміш з яєць і лимонного соку. Після обваляйте в паніровці. Покладіть куряче філе на деко, застелене фольгою.
Розігрійте духовку до 220 °C.
Випікайте протягом 20-25 хв., перевернувши філе один раз десь на 10-12 хв.
«УЮТ» №17-23.04.2020
Сповіщення: Курка в апельсиновому соусі по-тайськи | Газета "Уют"