Курка з ароматом копчення

Для приготування курки з ароматом копчення вам не знадобиться коптильня. Зробіть правильний маринад. М’ясо виглядатиме ніби копчене. До того ж, його аромат буде відповідним.

Курка з ароматом копчення

Склад:

  • Куряча грудка – 1 шт.,
  • цибуля – 4 шт.,
  • копчена паприка – 2 ст. л.,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • перець мелений – 0,5 ч. л.,
  • чорний чай – 5 г,
  • соєвий соус – 0,5 скл.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • вода – 1 л.

Приготування

Очистіть великі цибулини. Помістіть лушпиння в сотейник. Додайте цукор, перець, сіль та копчену паприку. Покладіть до з’єднаних інгредієнтів пакетик чорного чаю без добавок. Влийте воду та відправте сотейник на плиту. Доведіть суміш до кипіння та процідіть.

Помістіть у гарячий маринад курячі грудки на кістці. Залишіть її на 24 год. Періодично її перевертайте.

Змастіть форму для випікання 1 ст. л. олії. Викладіть у неї м’ясо. Змастіть курячу грудку олією, що залишилася. Влийте у форму соєвий соус.

Поставте курку в розігріту до 170 °С духовку на 1 год.

«Уют» №12-23.03.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *