Курка з начинкою
Курка з начинкою і з ароматними спеціями, запечена в духовці – дуже смачна страва, яка чудово підійде на святковий стіл або на кожен день. М’ясо виходить ніжним і соковитим, а начинка просочується курячим соком.

Склад:
- Куряча тушка,
- 2-3 ст. л. олії,
- 1,5 ст. л. меду,
- часник,
- спеції,
- сіль.
Приготування
Спочатку потрібно приготувати суміш з олії, меду, солі, спецій та трохи натертого на тертці часнику. Цією медовою масою ретельно натерти курку (навіть усередині) й поставити її в розігріту духовку.
Начинку можна обирати яку завгодно, наприклад, до кислої капусти додати гриби, пасеровану цибулю та зелень. Підійде й звичайна гречана каша з курячою печінкою чи варений рис із цибулею та морквою.
Секрет у тому, що начинку потрібно додати до курки за 15 хв. до того, як ви виймете її з духовки.
«Погляд часу» №51-16.12.2021