Курка з начинкою

Курка з начинкою і з ароматними спеціями, запечена в духовці – дуже смачна страва, яка чудово підійде на святковий стіл або на кожен день. М’ясо виходить ніжним і соковитим, а начинка просочується курячим соком.

Курка з начинкою

Склад:

  • Куряча тушка,
  • 2-3 ст. л. олії,
  • 1,5 ст. л. меду,
  • часник,
  • спеції,
  • сіль.

Приготування

Спочатку потрібно приготувати суміш з олії, меду, солі, спецій та трохи натертого на тертці часнику. Цією медовою масою ретельно натерти курку (навіть усередині) й поставити її в розігріту духовку.

Начинку можна обирати яку завгодно, наприклад, до кислої капусти додати гриби, пасеровану цибулю та зелень. Підійде й звичайна гречана каша з курячою печінкою чи варений рис із цибулею та морквою.

Секрет у тому, що начинку потрібно додати до курки за 15 хв. до того, як ви виймете її з духовки.

«Погляд часу» №51-16.12.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.