Куряче філе у вершково-гірчичному соусі

Куряче філе у вершково-гірчичному соусі
Куряче філе у вершково-гірчичному соусі

Куряче філе вийде соковитим і набуде невимовно яскравого смаку, якщо приготувати його в незвичайному соусі. А тепер уявіть, як це ароматне чудо (можна прямо в сковороді) ви подаєте своїм близьким. Так це ж шикарна вечеря!

  • Часник2 зубки,
  • мед3 ст. л.,
  • гірчиця3 ст. л.,
  • оливкова олія1 ст. л.,
  • куряче філе800 г,
  • бекон100 г,
  • вершки200 мл,
  • сіль,
  • петрушка.

Приготуйте маринад. Очищений часник подрібніть, додайте мед, гірчицю, оливкову олію, сіль за смаком і ретельно перемішайте. Залийте маринадом підготовлене куряче філе, залиште мінімум на годину, можна на ніч.

Шматочки бекону підрум’яньте на сковороді, перекладіть на паперовий рушник.

Обсмажте куряче філе. Улийте маринад, вершки. Тушкуйте під кришкою 15 хв. Подавайте, посипавши шматочками бекону і подрібненою петрушкою.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *