Куряче філе з кабачками

Куряче філе з кабачками
Куряче філе з кабачками

«УЮТ» №25-2019

  • Куряче філе – 2 шт.,
  • кабачки – 4 шт.,
  • помідори – 2 шт.,
  • часник – 4 зубки,
  • сіль,
  • перець,
  • петрушка.

Куряче філе посоліть і поперчіть, а потім обсмажте в сковороді на олії, поки не утвориться золотава скоринка. Готове м’ясо викладіть в окрему ємність, накрийте її фольгою й залиште на 15 хв.

Кабачки наріжте невеликими шматочками, кубиками або півкільцями. Те ж саме зробіть із томатами. Остигле м’ясо наріжте невеликими шматочками, а часник пропустіть через прес.

У сковороді на олії обсмажте до рум’яної скоринки кабачки. Потім додайте до них часник, помідори і спеції, накрийте кришкою й тушкуйте на повільному вогні близько 10 хв.

За 5 хв. до готовності додайте до кабачків куряче м’ясо. Перед подачею страву посипте зеленню або злегка підсмаженим кунжутом.

 

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *