Куряче філе з кабачками

Куряче філе з кабачками
Куряче філе з кабачками

«УЮТ» №24-2019

Страва готується дуже швидко, а завдяки особливому соусу виходить ароматною та м’якою на смак.

Куряче філе – 300 г, кабачок – 500 г, молоко – 100 мл, плавлений сир – 100 г, часник – 2 зубки, сіль, перець, орегано.

Куряче філе наріжте маленькими шматочками. Кабачок поріжте тонкими півкільцями. Якщо кабачок старий, обов’язково очистіть його від шкірки.

У розігрітій на сковороді олії обсмажте куряче філе, поки воно не змінить колір на білий. Потім посоліть його, додайте пропущений через прес часник і підготовлені кабачки. Перемішайте все й залиште під закритою кришкою на 5 хв.

У чашу блендера викладіть натертий на крупній тертці плавлений сирок, потім улийте гаряче молоко, додайте трохи солі і збийте до однорідного стану. У готові кабачки з куркою влийте соус, посипте їх зверху орегано і подавайте до столу.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *