Курячі гомілки у медово-часниковому соусі

Курячі гомілки у медово-часниковому соусі
Курячі гомілки у медово-часниковому соусі
  • 8 курячих гомілок,
  • 4 ст. л. рідкого меду,
  • 4 зубчики часнику,
  • чорний мелений перець,
  • сіль – за смаком,
  • олія,
  • зелень петрушки і кропу.

Курятину помити, обсушити, посолити і поперчити за смаком. Часник подрібнити і додати у мед. Гомілки обсмажити на гарячій сковорідці з одного боку до рум’яної скоринки, перевернути, полити сумішшю меду з часником, зменшити вогонь і тушкувати до готовності. Готове м’ясо перекласти на тарілку і прикрасити зеленню.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *