Курячі колобки з грибами

Курячі колобки з грибами

Фаршировані курячі колобки – це вам не звичайні м’ясні зрази з начинкою, а справжній витвір мистецтва! Якщо хочете здивувати всіх за столом, виберіть цей рецепт – не прогадаєте.

  • Курячий окіст – 4 шт,
  • печериці – 50 г,
  • цибуля – 1 шт.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • бекон – 70 г,
  • сіль,
  • чорний перець мелений,
  • кріп,
  • часник – за смаком.

В окостів гомілку по суглобу відокремте від стегна. Із внутрішньої сторони стегна виріжте кістки. Отримані пласти м’яса злегка відбийте (шкіру не знімайте), посоліть, поперчіть і відкладіть у сторону. У решти гомілок зніміть із кістки м’ясо і дрібно наріжте.

Цибулину подрібніть, підсмажте до прозорості, додайте гриби і готуйте ще протягом 5 хв. Грибну підсмажку змішайте з нарізаним м’ясом, додайте сіль, перець за смаком, трохи кропу і часнику, перемішайте.

Підготуйте відрізки шпагату довжиною приблизно 15-20 см (на кожен колобок їх знадобиться 3-4 шт.). Розкладіть їх на робочій поверхні у вигляді сніжинки. Розправте на долоні відбитий пласт м’яса зі стегна, по центру викладіть чверть начинки, стисніть долоню, щоб вийшов колобок. Покладіть його на дошку шкірою вгору й обгорніть смужкою бекону.

Обгорнутий колобок викладіть по центру сніжинки. Кінці ниток зв’яжіть зверху. Так само зробіть і з іншими заготовками. Викладіть вироби на змащене деко і запечіть при 180 °С 25-30 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest